Френското предложение за Северна Македония не е лошо, но БСП няма

...
Френското предложение за Северна Македония не е лошо, но БСП няма
Коментари Харесай

Филип Попов: Френското предложение за РСМ не е лошо, но БСП няма да го подкрепи -

Френското предложение за Северна Македония не е лошо, само че Българска социалистическа партия няма да го поддържа.

Това сподели депутатът от Българска социалистическа партия Филип Попов по Нова тв. Ние желаеме освен гаранции, а авансово осъществяване, да забележим някакви стъпки от страна на Скопие преди България да се съгласи да стартира преговорния развой за влизане на РСМ в Европейския съюз. 

Трудно е да се даде прогноза за вота на съмнение, само че има вяра, че в последна сметка и други народни представители от „ ИТН ” ще поемат своята отговорност пред българите, разяснява Попов.

„ Математиката демонстрира, че е допустимо този кабинет да продължи в това издание на Народното събрание. Все още шест народни представители биха могли да трансформират своето мнение, да защитят бъдещето на България и да бъдат национално виновни ”, счита той. 

Има Такъв Народ влезе в тази коалиция, с цел да чегърта ГЕРБ, а преди няколко дни това чегъртане се трансформира в една доста буйна прегръдка, означи Попов. И добави: „ Тези хора, които излязоха от Има Такъв Народ, бяха наречени предатели. Вчера на митинга някой сподели, че предателите предадоха предателите. Тези, които се оповестиха за самостоятелни, опазиха обещанията на Има Такъв Народ ”, е неговото мнение. 

Попов разяснява думите на президента Румен Радев, който се разгласи срещу политическото номадство. „ Президентът необичайно има много сходни тези и тезиси с Бойко Борисов, ГЕРБ и всички, които желаят да смъкват този кабинет. Тази коалиция се сплоти против модела на ръководство, против който Радев стачкува преди време ”, добави той. 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР